Förstklassig jobblangning

ORËT E HAPURA
E hëne në E premte 08.00 - 16.30

KËRKIMI I PUNËS NË KLASË TË PARË


QËLLIMI YNË ËSHTË QË TË PËRPUTHEMI.


PUNE KERKUES

Me ne, ju merrni mbështetje dhe ndihmë në kërkimin tuaj për punë.
Kërkuesit tanë të punës janë me përvojë dhe do të bëjnë çmos për të gjetur punën që ju përshtatet!
Për t'u regjistruar me ne, kontaktoni administratorin tuaj në shërbimin e punësimit.


PUNËDHËNËS

Forca jonë në Mon Avenue është se ne kemi "punuar në dysheme".
Kjo do të thotë që ne kemi përvojë të rregullave të lojës nga perspektiva e një punonjësi dhe punëdhënësi.
Ne e dimë që bashkëpunimi i mirë midis palëve jep rezultatet më të mira.


PËRGATITUNI PËR NJË PUNË TË RE


Ne mund të ndihmojmë me studime dhe udhëzime në karrierë, arsimim më të shkurtër, kontakte me kompani, suedeze profesionale dhe gjëra të tjera që mund të jenë të nevojshme për të rritur mundësitë për të pasur sukses në një industri të re.


MUZAFERA

CEO & KONTRABANDIST PUNE

Arsyeja që kam filluar Mon Avenue është sepse e di që të gjithë njerëzit kanë një shans në një punë dhe me energjinë dhe vullnetin e duhur, ne e bëjmë të mundur.

Rezervoni një takim me mua ose me dikë tjetër në staf dhe ne do t'ju udhëheqim në udhëtimin tuaj drejt jetës.