Förstklassig jobblangning

ORËT E HAPURA
E hëne në E premte 08.00 - 16.30

CV & LETRA PERSONALE

Kur merrni pjesë në programet tona, ne krijojmë një CV dhe një letër personale.
Nëse tashmë e keni një kur të filloni me ne, ne do ta kontrollojmë dhe mund ta rifreskojmë.

TRAJNIM PËR INTERVISTË

Ne zhvillojmë trajnime për intervistë me ne ku ju merrni këshilla dhe këshilla se si funksionon dhe çfarë të mendoni në një intervistë pune.

MBËSHTETJE NË KËRKIMIN E PUNËS

Ne ju mbështesim në kërkimin tuaj të punës dhe ndjekim procesin tuaj në kërkimin e punës tuaj të ardhshme.

Förstklassig jobblangning